microphone

Comprovació gratuïta del micròfon en línia

Eina de verificació de micròfon basada en navegador

-10dB
-100
-10dB
0 Hz
5.5 KHz
11 KHz
16.5 KHz
22.1 KHz
-10dB
-100
-10dB

Com provar el teu micròfon

 1. Inici de la prova del micròfon - Per iniciar l'avaluació del teu micròfon, no cal descarregar cap software addicional. Simplement fes clic al botó "Comprova el micròfon" per iniciar la prova. L'avaluació es realitzarà directament al teu navegador.

 2. Concessió d'accés al dispositiu - Per realitzar la prova de manera efectiva, has de concedir accés als teus dispositius seleccionant "Permet" en la finestra emergent que apareix.

 3. Micròfon operatiu - Si el teu micròfon funciona correctament, els sons produïts es mostraran al gràfic "Activitat del micròfon". A més, aquests sons es poden escoltar a través dels altaveus o els auriculars.

 4. Solució de problemes amb micròfons no funcionals - En cas de micròfon defectuós, no et preocupis. Explora les possibles causes que es detallen a continuació; el problema pot no ser tan greu com sembla.

Possibles motius del mal funcionament del micròfon

 • Problema de connexió del micròfon - És possible que el teu micròfon no estigui connectat correctament al teu ordinador, o bé que el connector no estigui totalment inserit.

 • Interrupció del cable - La funcionalitat del micròfon pot veure's compromesa a causa de cables interromputs que el connecten a l'ordinador.

 • Micròfon deshabilitat a la configuració - Tot i que el dispositiu pot ser operatiu, podria estar deshabilitat pel software del sistema operatiu.

 • Micròfon en ús per una altra aplicació - Si una altra aplicació està utilitzant el teu micròfon, potser no estarà disponible perquè altres aplicacions l'accedeixin.

 • Accés del navegador deshabilitat - Assegura't que l'accés al micròfon estigui habilitat a la configuració del teu navegador. Les instruccions detallades es poden trobar a la pàgina rellevant.

 • Dany al micròfon - Tot i que les fallades del micròfon són rares, és possible que el teu micròfon estigui danyat. Si és així, considera-ho una mala sort.

 • Absència d'un micròfon - Si encara no disposes d'un micròfon, és hora d'adquirir-ne un. Investiga com seleccionar l'opció més adient per a les teves necessitats.